Kunstgrassoorten

Siergras luxe

Met levensechte bruine sprietjes en mosdraadjes is dit mooie frisgroene siergras bijna niet van echt te onderscheiden. Dit zachte, kwalitatief zeer mooie kunstgras is geschikt voor gebruik in (sier)tuinen.

Siergras / Speelgras

Deze soorten kunstgras zijn uitermate geschikt voor spelende kinderen. Dit zachte gras voelt heerlijk aan om op te liggen, maar ook om op te ravotten. De levensechte kleuren geven een mooi groen geheel aan uw tuin. Het kunstgras is ook zeer geschikt onder speeltoestellen en trampolines zeker in combinatie met onze gecertificeerde valdempende ondergrond. Ook dit kunnen wij leveren.

Balkon / (dak)terras

Uw balkon of terras voorzien van een mooi kunst grastapijt? Ook dat is mogelijk! Tuinen worden steeds meer een verlengstuk van het huis, wat denkt u daarom van een mooi warm grijs of cappuccino kleurig tapijt? Dit zachte, kwalitatieve gras zorgt voor een sfeervolle uitstraling en voelt ook nog eens heerlijk aan. Wat dacht u van kunstgras in uw voortuin of bij uw caravan? Ook daarvoor bieden wij diverse soorten kunstgras aan.
dakterras na aanleg kunstgras

Sportgras

Kunstgras voor intensieve sportieve bezigheden vraagt om een andere eigenschappen. Deze grassoorten bestaan uit een korte vezel en zijn daardoor zeer slijtvast. Kunstgrasmatten zijn natuurlijk bekend van de voetbalvelden, maar ook op hockeyvelden, tennisbanen en golfbanen kom je dit tegen. De nieuwste generatie kunstgras voldoet optimaal aan de behoeften van sporters. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen op sportgebied.
aanleg veld

Gekleurd kunstgras

Wilt u graag kunstgras vanwege de vele goede eigenschappen en voordelen, maar liever in een andere kleur? Ook dat is mogelijk! Wat dacht u van antraciet, cappuccino, blauw, geel, rood of zelf roze? Deze vrolijke kleuren staan prachtig op een speelplaats. Hollandgrass kan alles leveren voor diverse toepassingen, zoals:

  • Op uw boot
  • Op een schoolplein / kinderdagverblijf
  • In de serre
  • Rondom het zwembad
  • Bij beurzen en evenementen als groene loper
  • Of als aankleding bij uw bedrijf

Speelplaats

Valdemping

Al jaren levert Hollandgrass een breed pakket aan valdempende ondervloeren. Wij hebben onze eigen valdemping ontwikkeld welke voldoet aan de NEN 1177 NORM.
Deze ondergrond plaatsen wij regelmatig op openbare speelplaatsen, kinderopvang en schoolpleinen. In combinatie met ons kunstgras vormt dit een mooi , sterk en veilig geheel.

Voor meer informatie over valdemping en kunstgrassoorten kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag

Valondergrond

Kunstgras in combinatie met onze gecertificeerde valdemping