Kunstgras laten leggen

Om kunstgras aan te kunnen leggen heeft u bijbehorende accessoires nodig. Hollandgrass levert alle accessoires die u nodig heeft bij het voorbereiden, aanleggen en onderhouden van uw nieuwe kunstgras tapijt. Lijm, lijmband, kunstgraspennen, valdemping, worteldoek, wij hebben alles op voorraad.

Ziet u het niet zitten om zelf het kunstgras aan te leggen? Ons professionele team kan dit ook voor u realiseren. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies.

kunstgras aanleggen

Ons professionele team legt het kunstgras graag voor u aan.

Kunstgras onderhoud

Kunstgras is erg onderhoudsvriendelijk. Het heeft geen water en mest nodig en ook grasmaaien behoort tot de verleden tijd. Om de levensduur te bevorderen adviseren wij u om regelmatig bladeren en ander afval te verwijderen middels een bezem, bladhark of eenvoudig met een bladblazer.

Gaat het om grote projecten, dan kan Hollandgrass het onderhoud van kunstgras voor u verzorgen. Onze specialisten beschikken over professionele machines die het kunstgras kunnen reinigen. Het invulzand wordt gefilterd en waar nodig aangevuld. Wij adviseren om 1 keer per jaar onderhoud uit te (laten) voeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

het onderhouden van kunstgras

Het reinigen van het invulzand en bijvullen indien nodig.