Kunstgras in uw tuin?

Wilt u ook het hele jaar genieten van een mooie groene kunstgrasmat, zonder hier uw kostbare tijd aan te besteden? Kiest u dan voor het prachtige en kwalitatieve kunstgras van Hollandgrass. Het is onderhoudsvriendelijk, veilig voor kinderen, van zeer goede kwaliteit, duurzaam en in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Wij ontwikkelen en produceren diverse soorten mooi kunstgras voor ieder budget. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze kunstgras voor uw gazon, balkon, boot, terras of voetbalveldje. Of het nu groen, blauw, rood of geel moet zijn, wij kunnen alles leveren! De prijzen van kunstgras variëren van €4,95 tot en met €37,95 per m2.

Aanleg

Ziet u op tegen de aanleg van kunstgras? U kunt het kunstgras ook laten leggen door ons team van professionals. Zij staan klaar om samen met u, uw wensen en mogelijkheden te vertalen in een kunstgrasproject waar u jarenlang van alle voordelen kan genieten. Met eigen mensen, materieel en korte lijnen zullen zij het gehele project van A-Z begeleiden. Hollandgrass staan voor een snelle en professionele installatie van ieder kunstgrasproject.

 

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te kunnen maken, daarom staan wij u graag te woord voor een gedegen advies. U kunt ons bereiken via 0561-618234 of per e-mail info@hollandgrass.eu (ook voor het maken van een afspraak).

 

Greenville in de tuin

Zo mooi kan kunstgras zijn!